Mancare Libaneza

Arta de a gati, decora si prezenta cele mai savuroase bucate din lume, are un nume: Mezze.

Extravaganta culinara, feeria culorilor si bogatia miresmelor din condimente fac din mancarea libaneza una dintre cele mai cautate si apreciate din lume.

Pionieri pe piata, Mezze a luat fiinta cu scopul de a-si delecta clientii bucuresteni cu nemaipomenitele specialitati culinare libaneze si de a face cunoscuta preparatele, precum si beneficiile acetora asupra starii de sanatate.

In libaneza, notiunea de "Mezze" reprezinta multitudinea de feluri de mancare ce se servesc inaintea oricarei mese traditionale cu specific libanez!

Bucatarii nostri, maestri in arta culinara libaneza, pregatesc bucate incantatoare la vedere si excelente la gust, in dorinta de a satisface cat mai riguros exigentele clientilor nostri, in ceea ce priveste prepararea retetelor traditionale libaneze. Pentru aceia dintre dumneavoatra care vor sa-si extinda orizontul gastronomic, lansam invitatia de a incerca cateva dintre produsele noastre, un bun start in familiarizarea cu bucataria libaneza, cu produsele sale naturale, atent selectionate si pregatite.